filming av spørsmålsrunden

hei har prøvd både idag og igår å filme spørsmålsrunden men minnekortet på kameraet har ikke nokk plass så jeg må bare kjappe meg litt mer, og nå gikk selfølgelig batteriet ut også så nå tar det vell en stund før jeg kan filme igjen så jeg får nesten bare prøve imorga eller senereidag men jeg måøve til 2 store prøver og en dans og må begyne på en norskpresantasjon å det kommer liksom litt i første rekke siden det er skole og blablabla.. men ja den vill bli filmet når jeg har tid så den kommer sikkert ut denne uken siden på fredag skal jeg sitte 3 timer i bil og da har jeg jo tid å slå i hel til å redigere den.haha tenk om jeg hadde filmet i bilen LOL... men ja jeg må nesten bare begynne å øve for å øve enda mer... åhh hater tysk, den er ganske stor også.. heldigvis enkle gloser og sånn! må øve på RLE etter det igjen for det har vi prøve om på torsdag. og da må mamma øve ilag med meg og hun har jobb imorgen så da må jeg lliksom være forberedt til å øve alene imorgen. denne dagen kommer til å bli drit stress. men ja jeg må nesten bare begynne med en gang så det blir ikke noe bilder i dette innlegget

håper dere har forståelse for at dette var ett kjedelig innlegg, men skole kommer jo først og sånn. blir litt mye skolesnakk men hva annet skjer fram mot jul da? absolutt ingenting bortsett fra skole så da er det innholde i bloggen.. 


haha drit stygt bilde men samma det FUCK SKOLE!!

SPØRSMÅLSRUNDE!!!

heihei! 

tenkte siden jeg nylig starta å blogge igjen tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde! egentlig bare fordi jeg kjeder meg, har 0 blogginspirasjon så må ha noe å skrive om/ gjøre og om dere lurer på noe så kan jeg svare! har også fått noen spm på komentarer tidligere som jeg kommer til å svare på da jeg skal svare på denne spørsmålsrunden her! jeg kommer nokk til å gjøre den på video, fordi jeg syns å lage den sminkevidoen var utrolig morsomt på en måte! så da er det bare å sette igang å spørre! ♥ såå lurer du på noe?

♥ syns du det er gøy med videoer?

♥ liker du at bloggere har spørsmålsrunder?

pakke 1/3

Heiiii idag var jeg på posten og henta pakke 1/3! Ehm det var en MAST krøllstav, tangle teezer og bare sånne clips til å ha i for å få vekk håret ogsånn! tangle teezern er til mamma fordi hun alltid klager på hvor flokete håret hennes er! og at alle hårbørster suger så det er en av hennes julegaver da! selv om jeg ønsker meg den selv, men så er jeg så snill at jeg kjøpte den! og mast krøllestav og det andre er julegava mi fra mamma! haha! altså hun vet at tangle teezern er til hun og jeg visste at jeg fikk MASTEN til julegave haha! vi er ikke så hemmelighetsfulle! ja her er hvertfall noen bilder:

my dream!!

rett etter jeg krølla det!

her er da meg etter born timer! krøllene et her fortsatt! mitt hår bruker å bli retta ut igjen med en gang så det er ganske utrolig! og jeg tokk ikke noe hårspray oppi!!!

men jeg føler meg egentlig litt syk så hade og go natt! skal legge meg tidlig idag!

natta!

nå tenkte jeg vare å si god natt før jeg sovner! imorga har vi naturfagprøve å jeg har ikke gjort lekser eller lest arket! eneste jeg vet er at det er om øyet! haha jaja får lese igjennom arket imorga! læraren vår er best når det gjelder prøve for han har alltid avkrysningspm på sånn 10 spm og han sa det kom til å være 20 avkryssingspm på denne prøven! thank god... jeg har brydd meg så mye om engelskframføringa at jeg driter i andre fag! egentlig skulle jeg gjort lekser i RLE for sånn 6 uker tilbake men shit au! det får gå som det går!

la ut dette på instagram! follow meg da - tonjessm !!!

åsså har det komet nytt program som heter "idcapthat" som alle på skolen holdt på me idag! har noen litt drøye men de holder jeg for megselv og vennene mine! men dette la jeg ut på Facebook og jeg hadde lov, så da kommer det hit og!

ellers har dagen vært jævlig kjedelig.. imorra tror jeg tinga fra makestyle kommer, eller hvor jeg bestilte fra! haha har bestilt fra 3 forskjellige nettsteder så er litt forvirra! den ene pakken er spora, og er fra coverbrands og kommer mest sanynligvis den 7. så når alt har komet og jeg har prøvd det ut litt kommer sikkert en video! jeg gleder meg til alle tinga kommer! noe av det er julegaver fra dyra mine haha, får det fortsatt! og noe har jeg betalt selv og den ene tingen er gratis, men jeg snakker mer om det da! natta venar <3

PS: dette innlegget har sikkert mange skrivefeil pågrunn av autocorrect som jeg ikke gidder å skru av! skriver med mobil så det ble litt rotete også! og på mobil gidder jeg ikke komma, alltid så blir sikkert litt slitsomt etterhvert! men samma det!

helt sjukt!

hei da har jeg laget ett lite wants from nelly innlegg! dette er forhåndskrevet 25/11 så jeg tenkte bare å lage ett til når jeg har det travelt eller noe som gjør at jeg ikke får blogget sånn at da kan jeg bare legge dette ut! jaja here you go:

gensere

jakkerfestkjoler

toppermaxikjoler eller kjoler som er korte framme men går gradvis til å bli lange! (har den i midten i midta )

hverdaglige sko som er litt pyntet eller tøffe!
høghælte

heiaaa

idag hadde vi mattetentamen og det gikk rævvaaaa! eller føler det gikk litt bra og føler det gikk rett til dass på samme tid, aner ikke hvordan det går, håper på en 3er hvertfall! denne var veldig vanskelig da men samma det!

legger ut litt bilder fra igår:dritt matte!!!!!!!

you wanna kiss this lips?

ny header foresten

står på kjøkkenet og poser som en retard..


rød lebestift er ett must!

 

jah det var bildene! det kommer sikkert ett eller flere innlegg imorra men nå må jeg fortsette på engelsk presentasjon! har om HIV og aids så det kan bli spennende! byebye snuppiser wish me god luck!♥♥

gårsdagens outfit
l

 
 likte godt denne outfiten egentlig, veldig enkel men litt fin! HADDE IKKE DISSE SOKKENE PÅ MEG PÅ SKOLEN! men går alltid me dem hjemme for de er så deilig og jeg fryser alltid på beina! 

 

♥ dongrijakke - VERO MODA

♥ bukse - CUBUS

♥ hvit t-skjorte - random fra CUBUS

♥ sokker - HJEMMELAGET♥♥♥♥

 

kommer ett innlegg senere så gidder ikke skrive så mye mer på dette innlegget!  hade!♥♥

 

♥ likte du outfiten?

♥ liker du inlegg som dagens outfit?

♥ liker du ullsokker?

video

haha laget en random video fordi det virket så mye enklere enn å bare lage ett vanlig innlegg, men det viste seg å ikke stemme! jaja outfit for idag kommer imorgen!

har laget julelista på spotify og den ble på 2 timer men da kan jeg sitte dritt lenge å bare høre, det er koslig det! er mest gammelt, er bare en som er laget iår! haha maria mena sin, vet ikke om den er laget iår damen, nå skal vertfall jeg komme i julestemning! er mest fra Jul På Månetoppen, Hans Rotmo og Hanne Krogh. elsker Hans Rotmo sin plater fordi det er barndomsminner til 1000!! elsker sangene! det er så mange minner gjømt inni hver og en, og de betyr veldig mye fordi de minner meg om søskene mine som jeg måtte flytte fra når jeg var sånn 10 år, men vi har grei kontakt nå da haha!

men ja outfit ogsånn kommer imorra, kommer 2 innlegg om dagen idag imorra om dere forstår, har ikke blogget i det siste pågrunn av masse styr på skolen jeg må få gjort! men imorgen er tentamen ferdig så da skal jeg ta meg tiden til bloggen! men nå skriver jeg så mye tull så nå må jeg nesten bare legge meg.

imorgen er den siste tentamen foresten og den værste! de andre er mer chill mens mattetentamen får jeg migrene og har lyst til å grine meg til en bedre karakter hahaha! er så sick dåig i matte at det er flaut.

 

 

♥ har dere hatt alle tentamene?

♥ likte du videoen hahaha?

♥ er du god i matte? (om du er det fuck deg)

♥har du noen tentamener igjen?

jahh!

dårlig med blogging den helgen her men har vært opptatt vært eneste minutt omtrent. på fredag var de jo fotballtrening og overnatting til astrid så da gikk den dagen fordi jeg var på fotball i sånn 3 og en halvtime eller noe haha! så kom jeg hjem dusja sykla bort til astrid, var der og så the grudge ogsånn. lørdag var det chilling og pynting av pepperkakehus hjemme med astrid og der var jeg hele dagen til klokken elleve på kvelden da kom jeg hjem og var dødssliten så jeg bare satt og så på youtube for å få litt inspirasjon. idag har vi vaska huset og sett julekalendere så når det var ferdig måtte jeg sette meg ned med matte i en og en halv time fordi vi har mattetentamen på tirsdag og jeg må lære meg alt pånytt fordi jeg er så sykt dårlig i matte! ifjor fikk jeg 2 på tentamen.. hater matte, men det er gøy når du faktisk forstår det da! blir så lykkelig når jeg lærer meg en ting i matte og jeg faktisk har fortstått det helt selv! hahah mitt værste fag blir faktisk litt gøy, gir ingen mening.

ja jeg kan vell ha med jakken i dette innlegget siden jeg ikke orker å lage ett nytt haha! må starte på en engelsk presentasjon også... har ikke en gang sett filmen og vet ikke hvilket tema jeg skal ha om.. haha blir vell 3er det da.. ja her er vertfall jakka:

kostet 480 !

grunnentil at bildene er uklare er fordi jeg kunne ikke ha på blitz klokka 1 på natta! haha!

overnatting

hei ! nå et jeg på overnatting til Astrid med Astrid, Iselin og Anna! vi har sett the grudge å den var skummel.. haha eller mest ekkel da! haha grunnen til at jeg ikke har blogget er at jg var på fotballtrening og så var vi igjen i 2(!!!!!!) fuckings timer å spilte bordtennis.. haha de var der vi fant ut at vi skulle finne på noe, fordi de var vi 4 som var der! så kom jeg hjem dusja spiste også dro jeg til astrid! vi har hatt det kjempe gøy! her er bare noen randome bilder vi har tatt idag!

haha jahh! chatroulette neste! LOL vi skal bare kødde med folk! flere bilder imorgen! gonatt!!her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Desember 2012
November 2012
September 2012
Februar 2012
Januar 2012
Oktober 2011
September 2011
August 2011

kategorier


Blogg
hverdag:P
hår/sminke tips :)
Innkjøp :p
inspirasjon
konkuransee:D
outfit:)
photoshoot!
random
videoblogg:D
WANTS!

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits INNLEGG-MAL = design > rediger > maler > innlegg > ta vekk alle kodene som står der fra før av, og lim inn dette: tonje <3 - desember 2012

filming av spørsmålsrunden

hei har prøvd både idag og igår å filme spørsmålsrunden men minnekortet på kameraet har ikke nokk plass så jeg må bare kjappe meg litt mer, og nå gikk selfølgelig batteriet ut også så nå tar det vell en stund før jeg kan filme igjen så jeg får nesten bare prøve imorga eller senereidag men jeg måøve til 2 store prøver og en dans og må begyne på en norskpresantasjon å det kommer liksom litt i første rekke siden det er skole og blablabla.. men ja den vill bli filmet når jeg har tid så den kommer sikkert ut denne uken siden på fredag skal jeg sitte 3 timer i bil og da har jeg jo tid å slå i hel til å redigere den.haha tenk om jeg hadde filmet i bilen LOL... men ja jeg må nesten bare begynne å øve for å øve enda mer... åhh hater tysk, den er ganske stor også.. heldigvis enkle gloser og sånn! må øve på RLE etter det igjen for det har vi prøve om på torsdag. og da må mamma øve ilag med meg og hun har jobb imorgen så da må jeg lliksom være forberedt til å øve alene imorgen. denne dagen kommer til å bli drit stress. men ja jeg må nesten bare begynne med en gang så det blir ikke noe bilder i dette innlegget

håper dere har forståelse for at dette var ett kjedelig innlegg, men skole kommer jo først og sånn. blir litt mye skolesnakk men hva annet skjer fram mot jul da? absolutt ingenting bortsett fra skole så da er det innholde i bloggen.. 


haha drit stygt bilde men samma det FUCK SKOLE!!


  0 kommentarer på "filming av spørsmålsrunden"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Designet er laget av CAROLINE MARIA


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Desember 2012
November 2012
September 2012
Februar 2012
Januar 2012
Oktober 2011
September 2011
August 2011

kategorier


Blogg
hverdag:P
hår/sminke tips :)
Innkjøp :p
inspirasjon
konkuransee:D
outfit:)
photoshoot!
random
videoblogg:D
WANTS!

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin