domme "foreldre"

åååh mamma og stefaren min har skrudd av nettet, fordi de vill at jeg skal legge meg, de forstår ikke at jeg har viktige ting å gjøre til imorgen... åååh det var jo derfor jeg sov 2 timer før idag!! åsså forstår de heller ikke at jeg har 3G nett.. å de er så retarda i hode!! jeg hadde nettopp lagt inn bildene på datan så trykte jeg på nytt innlegg å da sto det at safari kunne ikke koble til tjeneren! så skulle akuratt til å blogge! typisk, skulle bare ta meg en pause i øvinga til tentamen.. fyfaen jeg er så suur! de skjønner jo ingenting! de har ikke vett i hode :(

jaja da kommer hvertfall innlegget om jakka imorga siden de er så jævlig domme! å dessuten snakker de så høyt at jeg ikke får sove uansett.. hva er visten med det her egentliiiig?!

nå tar jeg bare med helt randome bilder fordi jeg ikke har noe anna!

forresten noe alle burde ha fått med seg vann jo hødd! og disse to karene er fra Volda der jeg bor! treneren er også fra volda! jeg synest det var så søtt at de hadde dette bannere opp etter kampen! det var herlig å se! VoldaTI????????

haha random! dette er juleballkjolen min foresten! skulle ønske den var like fin på meg!!

meg og Ingvild da vi var på moa! haha snapchat kamera har så bra kvalitet <3

meg akuratt nå! haha jævlig støgg da men samma're!

natta folkens! wish me good luck tomorrow!

sovna..

hei! jeg sovna så jeg fikk ikke tatt outfitbilder men har noen andre bilder jeg tokk av den nye jakken jeg fikk av mamma igååår!! den er så fin  men har ikke lagt inn bildene enda så det innlegget kommer etterpå! idag har jeg en sikkelig latmannsdag, jeg sovna, har spist maaasse godteri, jeg ble hentet av mamma etter skolen og a er bare sikkelig lat! jeg er sikkelig trøtt nå fordi jeg sovna ista.. og jeg gidder egentlig ikke skrive noe! har bare lyst å se på tv og chille! gidder ikke øve på tentamen men trenger egentlig ikke de da fordi det er samme tema som på igår.  men blogger heller etterpå såå hade alle mine venar! 

skulle ønske jeg gadd å ta på meg ansiktsmaske akuratt nå!


hahah måtte bare ha med ett bilde!


iseliiiiin♥♥♥


♥ hva har du gjort idag da?

♥ hvilke tentamener er du ferdig med?

♥ bruker du å ha late dager avogtil?

på vei hjem

heihei!
idag hadde vi norsktentamen hovedmål, som nokså er ganske chill! sitter der bare egentlig, jeg hadde kåseri noe som jeg syns er dødsvanskelig! læreren vår har ganske sær humor men det er bare koslig da! håper kåseriet ble bra! haha jeg føler at i kåseri prøver jeg å være drit morsom også der og da syns jeg det er morsomt. men når vi får tilbake teksten så er det sånn WTF?! hva skrev jeg her??? men er så kjedelig å skrive på mobil Sååå byebye

tok bare noen raske bilder! veldig fin sol idag da!

mat!

tomatsuppe og knekkebrød er noe av det beste! dødsgodt og ikke så usunt heller!!!! Og enkelt! viss du har det travelt er det bare og lage det! idag forsov jeg meg til skolen... så jeg ble bare hjemme! og etter på skal jeg på kamp mot guta 2000 i 7er og 11er :D jaja men nå skal jeg spise så hadeee! kos dere idag!

Hele fylket er blått!

hei nå sitter jeg på rommet mitt fordi jeg blir nervøs om jeg ser på cupfinalen!! jeg klarer det bare ikke, enten sitter jeg med mobilen eller så blir jeg for rastløs.. hater sånne ting med megselv. det er til og med sånn om jeg spiller en viktig kamp selv! jeg står og sparker ned i graset og viss noen kommer i angrep får jeg sjukt adrenalin! hahaha høres helt teit ut! jeg sitter å skjelver nå så det er litt vanskelig å skrive så jeg tenker bare at jeg finner noen bilder å legge ut!  faren til jenny, en vennine av meg, er treneren på hødd! å i tillegg spiller broren hennes også på hødd! broren er han nest-siste til venstre på det siste bildet!

oss når vi spilte treningskamper mot hødd for noen år siden! jeg er den personen helt oppe til høgre! jenny er hun 6. fra venstre! ganske høy!

her når jeg spiller på team søre (bylag) som er en ordning hødd har laget. mange hødd spillere spiller på team søre! heia hødd!

håper hødd vinner så jævliiig! 

 

♥ hvem heier du på i cupfinalen?

♥ spiller du fotball,isåfall hvilket lag?

inspirasjon

ååå dødspene øyne! skulle ønske jeg hadde fine øyne..

denne var så søt!memories ♥

jeg kjda meg så tenkte bare å lage ett lite inspirasjonsinnlegg!

♥ liker du sånne innlegg?

♥ syntes du bildene var fine?

sminkevideoooo

heeei! 

da er sminkevideoen ferdig ! kan ikke si den ble så veldig bra men tenk på at jeg ikke har redigert med dette programmet før og jeg har heller aldri laget sminkevideo!

 følte det ble kleint at jeg bare satt der og smika meg til ett kamera liksom haha ja her er den vertfall! 

sett på 720 !

 

♥ likte du videoen?

♥ skal jeg lage flere videoer?

♥  hva synes du?

angående sminkvideoen!

videoen er filmet å har nettopp begynt å redigert så den kommer sikkert imorga eller søndag! skal ned til iselin imorga så da kan hun sikkert vise meg noen triks siden hun er helt sjuk på sånn redigering og sånn! vi fikk 6er på musikkvideoen vår i fjor pågrunn av iselin ♥ ja her er noen bilder vertfall! 


Ansiktsmaske før videoen må til! NB: har på meg hånduk, men det ser bare ikke sånn ut!


dette blikket gir jeg deg om du er irriterende så watch out! og om noen lurer så er jeg ikke hemma!


er sykt irriterende med vått hår!


følte filminga bel klein og kjedelig.. heihei dobbelhake♥


jeg trodde kameraet var helt zooma ut.. men det ble jo litt kult fordiom!

hahaha sikkert lei av bildene av meg så jeg fortsette å redigere litt så snakkes vi imorgen! go natt ♥

kanskje sminkevideo?

hei! jeg kjeder meg på en fredagskveld så kanksje jeg kan lage en sminke video siden jeg har fått mac nå? hahah jeg prøvde meg på å redigere bare en web video jeg tokk for å redigere å det gikk jo bra de, eller ikke! hahah jaja det skader ikke å prøve så jeg filmer de sikkert inn etterpå, skal bare dusje! nå chiller jeg bare etter fotballtrening som sluttet for 2 og en halv time siden, oiiii haha tiden går så fort. jaja får vell gå å dusje å sette igang sminkingen! ♥

snakkast

engelsktentamen

Hei, idag erdet engelsktentamen å jeg har ikke øvd så mye! Skrev ned noe fra de forkjellige tekstene igår så får vi se hva som skjer. håper jeg får en 4 haha, jeg suger i engelsk og jeg har så dåriig fantasi når det kommer til å skrive ned sånne ting... haha dette ble ett veldig kort innlegg fordi jeg må dra nå men håper dere koser dere idag og får en fin fredag!


haha måtte bare ta med ett bilde! dette tok jeg igår og jeg syns det var litt stilig!

 

 

♥ noen andre som gleder seg til helg?

 

♥ hvor mange tentamener har du hatt i år?

 her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Desember 2012
November 2012
September 2012
Februar 2012
Januar 2012
Oktober 2011
September 2011
August 2011

kategorier


Blogg
hverdag:P
hår/sminke tips :)
Innkjøp :p
inspirasjon
konkuransee:D
outfit:)
photoshoot!
random
videoblogg:D
WANTS!

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits INNLEGG-MAL = design > rediger > maler > innlegg > ta vekk alle kodene som står der fra før av, og lim inn dette: tonje <3 - november 2012


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Desember 2012
November 2012
September 2012
Februar 2012
Januar 2012
Oktober 2011
September 2011
August 2011

kategorier


Blogg
hverdag:P
hår/sminke tips :)
Innkjøp :p
inspirasjon
konkuransee:D
outfit:)
photoshoot!
random
videoblogg:D
WANTS!

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin