ny blogg

ny blogg! www.tonjesj.blogg.no

okei stygt bilde men bye

check it out!

pakke 1/3

Heiiii idag var jeg på posten og henta pakke 1/3! Ehm det var en MAST krøllstav, tangle teezer og bare sånne clips til å ha i for å få vekk håret ogsånn! tangle teezern er til mamma fordi hun alltid klager på hvor flokete håret hennes er! og at alle hårbørster suger så det er en av hennes julegaver da! selv om jeg ønsker meg den selv, men så er jeg så snill at jeg kjøpte den! og mast krøllestav og det andre er julegava mi fra mamma! haha! altså hun vet at tangle teezern er til hun og jeg visste at jeg fikk MASTEN til julegave haha! vi er ikke så hemmelighetsfulle! ja her er hvertfall noen bilder:

my dream!!

rett etter jeg krølla det!

her er da meg etter born timer! krøllene et her fortsatt! mitt hår bruker å bli retta ut igjen med en gang så det er ganske utrolig! og jeg tokk ikke noe hårspray oppi!!!

men jeg føler meg egentlig litt syk så hade og go natt! skal legge meg tidlig idag!

natta!

nå tenkte jeg vare å si god natt før jeg sovner! imorga har vi naturfagprøve å jeg har ikke gjort lekser eller lest arket! eneste jeg vet er at det er om øyet! haha jaja får lese igjennom arket imorga! læraren vår er best når det gjelder prøve for han har alltid avkrysningspm på sånn 10 spm og han sa det kom til å være 20 avkryssingspm på denne prøven! thank god... jeg har brydd meg så mye om engelskframføringa at jeg driter i andre fag! egentlig skulle jeg gjort lekser i RLE for sånn 6 uker tilbake men shit au! det får gå som det går!

la ut dette på instagram! follow meg da - tonjessm !!!

åsså har det komet nytt program som heter "idcapthat" som alle på skolen holdt på me idag! har noen litt drøye men de holder jeg for megselv og vennene mine! men dette la jeg ut på Facebook og jeg hadde lov, så da kommer det hit og!

ellers har dagen vært jævlig kjedelig.. imorra tror jeg tinga fra makestyle kommer, eller hvor jeg bestilte fra! haha har bestilt fra 3 forskjellige nettsteder så er litt forvirra! den ene pakken er spora, og er fra coverbrands og kommer mest sanynligvis den 7. så når alt har komet og jeg har prøvd det ut litt kommer sikkert en video! jeg gleder meg til alle tinga kommer! noe av det er julegaver fra dyra mine haha, får det fortsatt! og noe har jeg betalt selv og den ene tingen er gratis, men jeg snakker mer om det da! natta venar <3

PS: dette innlegget har sikkert mange skrivefeil pågrunn av autocorrect som jeg ikke gidder å skru av! skriver med mobil så det ble litt rotete også! og på mobil gidder jeg ikke komma, alltid så blir sikkert litt slitsomt etterhvert! men samma det!

overnatting

hei ! nå et jeg på overnatting til Astrid med Astrid, Iselin og Anna! vi har sett the grudge å den var skummel.. haha eller mest ekkel da! haha grunnen til at jeg ikke har blogget er at jg var på fotballtrening og så var vi igjen i 2(!!!!!!) fuckings timer å spilte bordtennis.. haha de var der vi fant ut at vi skulle finne på noe, fordi de var vi 4 som var der! så kom jeg hjem dusja spiste også dro jeg til astrid! vi har hatt det kjempe gøy! her er bare noen randome bilder vi har tatt idag!

haha jahh! chatroulette neste! LOL vi skal bare kødde med folk! flere bilder imorgen! gonatt!!

domme "foreldre"

åååh mamma og stefaren min har skrudd av nettet, fordi de vill at jeg skal legge meg, de forstår ikke at jeg har viktige ting å gjøre til imorgen... åååh det var jo derfor jeg sov 2 timer før idag!! åsså forstår de heller ikke at jeg har 3G nett.. å de er så retarda i hode!! jeg hadde nettopp lagt inn bildene på datan så trykte jeg på nytt innlegg å da sto det at safari kunne ikke koble til tjeneren! så skulle akuratt til å blogge! typisk, skulle bare ta meg en pause i øvinga til tentamen.. fyfaen jeg er så suur! de skjønner jo ingenting! de har ikke vett i hode :(

jaja da kommer hvertfall innlegget om jakka imorga siden de er så jævlig domme! å dessuten snakker de så høyt at jeg ikke får sove uansett.. hva er visten med det her egentliiiig?!

nå tar jeg bare med helt randome bilder fordi jeg ikke har noe anna!

forresten noe alle burde ha fått med seg vann jo hødd! og disse to karene er fra Volda der jeg bor! treneren er også fra volda! jeg synest det var så søtt at de hadde dette bannere opp etter kampen! det var herlig å se! VoldaTI????????

haha random! dette er juleballkjolen min foresten! skulle ønske den var like fin på meg!!

meg og Ingvild da vi var på moa! haha snapchat kamera har så bra kvalitet <3

meg akuratt nå! haha jævlig støgg da men samma're!

natta folkens! wish me good luck tomorrow!

på vei hjem

heihei!
idag hadde vi norsktentamen hovedmål, som nokså er ganske chill! sitter der bare egentlig, jeg hadde kåseri noe som jeg syns er dødsvanskelig! læreren vår har ganske sær humor men det er bare koslig da! håper kåseriet ble bra! haha jeg føler at i kåseri prøver jeg å være drit morsom også der og da syns jeg det er morsomt. men når vi får tilbake teksten så er det sånn WTF?! hva skrev jeg her??? men er så kjedelig å skrive på mobil Sååå byebye

tok bare noen raske bilder! veldig fin sol idag da!

mat!

tomatsuppe og knekkebrød er noe av det beste! dødsgodt og ikke så usunt heller!!!! Og enkelt! viss du har det travelt er det bare og lage det! idag forsov jeg meg til skolen... så jeg ble bare hjemme! og etter på skal jeg på kamp mot guta 2000 i 7er og 11er :D jaja men nå skal jeg spise så hadeee! kos dere idag!

angående sminkvideoen!

videoen er filmet å har nettopp begynt å redigert så den kommer sikkert imorga eller søndag! skal ned til iselin imorga så da kan hun sikkert vise meg noen triks siden hun er helt sjuk på sånn redigering og sånn! vi fikk 6er på musikkvideoen vår i fjor pågrunn av iselin ♥ ja her er noen bilder vertfall! 


Ansiktsmaske før videoen må til! NB: har på meg hånduk, men det ser bare ikke sånn ut!


dette blikket gir jeg deg om du er irriterende så watch out! og om noen lurer så er jeg ikke hemma!


er sykt irriterende med vått hår!


følte filminga bel klein og kjedelig.. heihei dobbelhake♥


jeg trodde kameraet var helt zooma ut.. men det ble jo litt kult fordiom!

hahaha sikkert lei av bildene av meg så jeg fortsette å redigere litt så snakkes vi imorgen! go natt ♥

kanskje sminkevideo?

hei! jeg kjeder meg på en fredagskveld så kanksje jeg kan lage en sminke video siden jeg har fått mac nå? hahah jeg prøvde meg på å redigere bare en web video jeg tokk for å redigere å det gikk jo bra de, eller ikke! hahah jaja det skader ikke å prøve så jeg filmer de sikkert inn etterpå, skal bare dusje! nå chiller jeg bare etter fotballtrening som sluttet for 2 og en halv time siden, oiiii haha tiden går så fort. jaja får vell gå å dusje å sette igang sminkingen! ♥

snakkast

gjett hva jeg fikk idag daaa??

hei!!!!

har vært en sinnsyk bra dag idag! ikke bare fordi jeg fikk noe men fordi alt har vært bra, helt grei dag på skolen ogsånn.

jeg fikk julegava mi idag fordi datan min klikka igår og jeg har lenge ønsket meg en mac så da fikk jeg det til jul iår! min nye og helt egen macbook air!!!♥♥♥ har vært sinnsyyykt glad i hele dag fordi jeg visste at jeg skulle på lefdal etter skolen å kjøpe macen! og jeg kjøpte nytt minnekort sånn jeg kan ta bilder igjen nå! 

bildene i forige innelgg ble veldig store følte jeg så prøver litt mindre her:


se hvor tynn den er daaa!!!

oii det ene bildet ble veldig gult. hahah men nå må jeg nesten øve på tentamen til imorga... det kommer til å gå så syyykt dårlig!

hade, wish me gooood luck tomorrow...

  • noen som har mac?


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
September 2012
Februar 2012
Januar 2012
Oktober 2011
September 2011
August 2011

kategorier


Blogg
hverdag:P
hår/sminke tips :)
Innkjøp :p
inspirasjon
konkuransee:D
outfit:)
photoshoot!
random
videoblogg:D
WANTS!

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits INNLEGG-MAL = design > rediger > maler > innlegg > ta vekk alle kodene som står der fra før av, og lim inn dette: tonje <3 - Blogg


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
September 2012
Februar 2012
Januar 2012
Oktober 2011
September 2011
August 2011

kategorier


Blogg
hverdag:P
hår/sminke tips :)
Innkjøp :p
inspirasjon
konkuransee:D
outfit:)
photoshoot!
random
videoblogg:D
WANTS!

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin